Rae valla ujumisvõistlus tõi taaskord osalejate rekordi

Tänavusel Rae valla lahtistel meistrivõistlustel ujumises lõi kaasa üle 200 ujuja, mis on läbi aegade suurim osavõtjate arv siin vallas toimunud ametlikel ujumisvõistlusel. Peamiseks põhjuseks on asjaolu, et sel korral panid oma esinduse välja kõik Rae vallas treeninguid tegevad klubid. Samuti on meie noorte ujujate arvu suurendanud Järveküla ujula valmimine.

31. märtsil Jüri ujulas peetud võistlusel jagati välja kokku 26 medalikomplekti ja võistluste peakorraldaja Indrek Raig Rae Spordikeskusest tõdes, et eriline rõõm oli näha ka stardis lapsi, kellele see oli esimeseks võistluskogemuseks elus üldse.

 „Loodame, et esimene võistlus jättis igale lapsele hea emotsiooni ning innustas ka edasi trennis käima. Samuti on hea meel, et esimest korda tõid oma hoolealused välja kõik siin tegutsevad ujumisklubid, võistlema tulid paljud lapsevanemad ja andsid sedaviisi head eeskuju. Märtsi alguses toimunud Eesti omavalitsuste mängudel oli Rae vald ujumises ülekaalukalt kõigist teistest parim ning seda võistlust vaadates võib vist tõdeda, et ujumise tase ja järelkasv on meil vallas spordialadest vaata, et kõige tugevam ja elujõulisem,“ lisas Raig.

 

Oma vanuserühma parimad olid:

Loona Raig, Meribel Sepp, Sten Bauman, Timo Võsokovski, Sarah Marie Kaare, Jaanika Lutsar, Daniel Kuusik, Emma Kivimäe, Garita-Beth Puusepp, Joonas Koppen, Jorke Patrick Raadik, Mark Sumenkov, Kertu Kaare, Philip Paškov, Isabel Sarap. Kõikide täpsemate tulemustega saab tutvuda Rae Spordikeskuse kodulehel.

Klubidest olid esindatud Orca, Fortuna, Keila Swim Club, Vesi ja Tervis ning Audentes ja täpsemad tulemused on leitavad siit: https://jyri2018.tumblr.com/  

Aitäh kõigile tublidele osalejatele ja auhindadega ergutust toonud Kalevile!

 

Fotol: Noorema vanuserühma seliliujumise parimad tüdrukud. Vasakult: Loona Raig (Audentes), Meribell Sepp (Fortuna), Laura Leben (Orca).

Foto autor: Indrek Raig