Rae valla mängudel tehti uus osalusrekord

Rae valla mängude uue hooaja avaalal – IKEA discgolfis – osales rekordiliselt 158 mängijat ja 37 võistkonda!

Parimana tiimina väljus võistlusest Birdie Bunch, teiseks tuli Dynamo ja kolmandaks Karla küla. Individuaalselt oli parim mees Taavi Kallas (Dynamo), naistest Terje Sangernebo (Birdie Bunch) ja noortest Andreas Esnar (4Fun).

Võistkondliku võidu võtnud Birdie Bunch on ametlikult Rae valda registreeritud discgolfiklubi, kuhu kuulub ligi 100 liiget. Sel korral esindasid klubi Regina Lukk, Merit Makrjakov, Piret Orgusaar, Terje Sangernebo ja Tanel Virtmann. Kolmandat aastat valla mängudel osaleva Piret Orgusaare sõnul tegi ta Rae valla mängude reklaami nähes üleskutse klubikaaslastele ning punt oli kiirelt koos. Birdie Bunchi trumpala oli kindlasti kettagolf, kuid osaleda plaanitakse võimalusel kõikidel etappidel. Ühine harjutamine käib juba järgmiseks etapiks, milleks on keegel.

Võistluste peakorraldaja Indrek Raigi sõnul näitab osalus, et Rae valla mängud on muutunud mitte lihtsalt võistluseks, vaid kogukonna ürituseks. „Selle hooaja Rae valla mängude avaalal osales kokku 37 erinevat võistkonda, kelle hulgas kümme noormängijat. Seda on rohkem kui kunagi varem ühelgi teisel hooajal või alal. See on äärmiselt tore ja näitab, et Rae valla mängud on kasvanud tõeliselt suureks kogukonna spordi- ja liikumissündmuseks, mis on Eestis ainulaadne ja mille üle saab Rae vald kindlasti olla igati uhke. Võitsid parimad, kuid hea emotsiooni said loodetavasti kõik ja see ongi nende mängude eesmärk.“

Pildil: Birdie Bunch võistkond