Rae vald sai juurde mitu Eesti Meistrit

Rae vallas tegutsev ProLevel Dance Club saavutas rekordarvu medaleid Eesti meistrivõistlustel ja on 2021. aasta seisuga teine kõige kõrgemate tulemustega klubi Eestis. Klubi tegeleb võistlustantsuga ja treenib nii suuri kui väikeseid. Treeneriteks on Jüris elavad Marleen Niinsoo ja Roland Zamfir. Klubi lastel on võistlustel väga hästi läinud ja nüüd on käes ka kõige magusamad tulemused – Eesti meistritiitlid!

31. oktoobril toimusid Sakus Eesti Meistrivõistlused Ladina-Ameerika ja Standardtantsudes. Võistlesid kõik vanused alustades mudilastest. ProLeveli tantsuklubist oli tules 4 paari. Kõigil läks väga hästi ning keegi ei tulnud koju ilma medalita.

* TRISTAN JOONAS PAJUSALU JA CLAUDIA LOVIISE NEIDLA - EESTI MEISTRID LADINA-AMEERIKA JA STANDARDTANTSUDES LASTEKLASSIS

* MARLON HELLASTE JA MARIA HELENA RAAGA – EESTI MEISTRID LADINA-AMEERIKA TANTSUDES NOORTE KLASSIS

* OSKAR LIPP JA POLIINA KUSSOV – HÕBEDAD LADINA-AMEERIKA TANTSUDES JUUNIOR 2 VANUSEKLASSIS

* MERT HIRLAK JA KENDRA ELIISA NEIDLA - HÕBEDAD LADINA-AMEERIKA TANTSUDES JUUNIOR 1 VANUSEKLASSIS

Lisaks ülalmainitule käisid tantsijad ka Leedus Maailma Meistrivõistlustel, kus Tristan ja Claudia jõudsid tublile seitsmendale kohale.

Klubi treenerid on tantsijate üle väga uhked. Roland räägib oma värksetest emotsioonidest Eesti Meitrivõitluste järel lausa pisarsilmil: “See on olnud klubi parim aasta. Esimest korda on meil Eesti Meistrid ja saada lausa kolm meitritiitlit – see on imeline. Tantsijad on tõestanud endale, et kõrgeimad kohad on võimaliku. Nad on riigi parimad.  Kõik tulemused on tulnud tänu suurele tööle ja kirele. Oleme väga uhked nende üle – nad on need tiitlid tublisti välja teeninud.”

Marleen lisab enda poolt: “ Mul on nii hea meel näha laste tahtevõimu ja pingutust igapäevaselt treeningsaalis ja, et see nüüd võistlustel nii Eesti kui ka maailma parimate hulgas ära tasus.”

Rae vallas elavad andekad ja töökad inimesed. ProLeveli tantsukubi on tõestanud, et töökus, kirg ja meeskonnavaim üheskoos toovad parimad tulemused.  Klubi teeb lisaks tugevale trennile lastega koos ka lõbusaid üritusi. Viimati oli neil Halloweeni peol selline trall, et lapsed ei soovinud kuidagi peolt õhtul lahkuda. Treenerid on noored ja käivad lastega koos väga erinevates kohtades. Koos on käidud ronimiskeskuses mägironimist harrastamas, veekeskustes jne.

Lisaks võistlustantsule saab klubis tegeleda ka showtantsu, iluvõimlemise, täiskasvanute seltskonnatantsu ja naiste latiinoga. Kogu meeskond on noor – lisaks Rolandile ja Marleenile, treenib lapsi ka kuulus TIK-TOK- er Kerli Paaslep. Tema õpetab iluvõimlemist ja showtantsu.