Rae koolide suurepärane sulgpallipäev Lennes

29. novembril toimus Lenne sulgpallikeskuses Rae koolide mängude viietunnine sulgpallipäev, milles osalesid kõikide Rae valla põhikoolide 1.-9. klasside esindused, kokku 76 last ja 7 õpetajat.

1.-3. klassi õpilasi juhendas treener Helis Pajuste, kellega koos õpiti sulgpalli põhielemente ning viidi läbi meeskondlikud osavusvõistlused, samuti pandi proovile oma teadmised põnevat sulgpallialast Kahooti mängides. Siis aga jätkus päev kasvõi kuuekesi ühel väljakul sulgesid lennutades - peaasi, et sai liikumisest osa võtta!

4.-6. ja 7.-9. klassi õpilased said näpunäiteid Lenne keskuse juhi Kristo Kasela ja treener Raul Musta käest. Õpilastele toimusid ka individuaalsed võistlusmängud, milles selgusid parimad pallivõlurid: 4.-6. klassidest I Georg Kivisaar (Jüri), II Emili Murumaa (Kindluse), III Roland Puskar (Lagedi) ning 7.-9. klassidest I Johann Kolk (Peetri), II Monika Bronzini (Järveküla), III Karl Erik Kompus (Jüri).

Kolme vanusegrupi tulemuste liitmisel saavutas Jüri gümnaasium esikoha Järveküla ja Peetri kooli ees. Kõige positiivsem oli noorte sõnutsi piisava vaba aja olemasolu, mida kasutati loomulikult pallide õhus hoidmiseks ehk õpilased vihtusid niisuguse kirega sulgpalli mängida, et seda oli nauding vaadata!

„Sulgpall on suurepärane!“ võtsid Lenne treenerid päeva kokku. Kel see mäng südamesse jäi,  saab igal tööpäeval erinevale tasemele mõeldud sulgpallitreeningutest osa võtta ja leiab info üles www.lennesulgpall.ee, www.raulmust.ee või kirjutab info@raulmust.ee.

Pildil: Sulgpallikeskuse mainekad treenerid Raul Must ja Helis Pajuste avasid päeva emotsionaalse pallilahinguga.