Õpetajate võrkpalliturniirilt pronksmedal

3.–4. jaanuaril toimus Viljandis Eesti Koolispordi Liidu ja Eesti Haridustöötajate Liidu traditsiooniline õpetajate võrkpalliturniir. Kolmes erinevas liigas 32 võistkonna osavõtul selgitati selle õppeaasta parimad.

Rae valda käis esindamas teises liigas Jüri Gümnaasium, kes ka detsembris valla õpetajate jõuluturniiril võidu saavutas. Suur turniir Viljandis läks väga edukalt, sest Jüri Gümnaasiumi õpetajate võrkpallitiim tuli sealt tagasi pronksmedaliga!

Lisaks Eesti koolidele osalevad sel turniiril igal aastal ka Läti parimad koolid. Viimati osales Jüri Gümnaasium sellel turniiril umbes 10 aastat tagasi, kuid medaleid ei ole sel turniiril enne saavutatud.

Turniiri esimene päev oli väga võidukas ning ilma ühegi kaotuseta lõpetati esimese päeva mängud pääsuga poolfinaali. Teisel päeval saadi poolfinaali vastaseks tugev Läti võistkond Nautreni Keskkool, kes ka kogu turniiri ära võitis ning kellega tuli Jüri Gümnaasiumil vastu võtta turniiri esimene ja ainus kaotus. Õnneks aga 3.–4. koha mängus Paikuse Koolile võimalust ei antud ja pronksmedalid tõi koju Jüri Gümnaasium.

Jüri Gümnaasiumi esinduslikku võrkpallitiimi kuuluvad: Triin Tibar, Kristi Toomra, Laura Sirelpuu, Eliise Pajumets, Riivo Rivimets, Maario Lemmik, Mikk Taniel ja Igor Sentšukov.