Noorkorvpallurite hooaja algus

Aastavahetus tähendab korvpallihooaja mõistes vahekokkuvõtete tegemist. Pool hooaega on seljataga, väike talvine puhkus ning siis uue hooga kevadele vastu. Kuidas meie noored korvpallikasvandikud hooaega siis alustanud on?

Sügisel rõõmustasime, et Rae ja Kiili spordikoolide ühisvõistkondadena saatsime Eesti meistrivõistlustele ajalooliselt 11 võistkonda. Mini, U13, U14 ja U16 vanuseklassides võistlevad meie noorte esindusvõistkonnad kõrgeimates I divisjonides. Meie U18 võistkond saab lisaks meistrikatele hindamatut mängukogemust ka Eesti II liigas mängides. Mõned U16 noormehedki on seal lisapraktikat juba saanud. Fännid on alati saali teretulnud, et meie noori toetada – olgu see siis meistrivõistlustel või II liigas.

Lisaks Eestikatele on sellele hooajal jälle võimalik osaleda ka rahvusvahelistel võistlustel, millest me rõõmuga kinni haarasime. BBBL turniiril oleme võistlustules U12, U13 ja U14 võistkondadega, kes saavad rinda pista eakaaslastega Lätist, Leedust, Soomest ja Gruusiast. Hindamatu kogemus, et arengule uut tuult tiibadesse anda.

Kõikide meie korvpallurite mängugraafikute ja tulemustega saate tutvuda järgmistel netilehekülgedel. Eesti meistrivõistluste kohta saab infot basket.ee leheküljelt – täpsemalt noorteliigade alamalehelt. BBBL kohta saab infot leheküljelt bbbl.info. Lisaks alustasid meie noored oma tegevuste kajastamist ka Instagramis – www.instagram.com/raekoss_noored.

Suur aitäh ka meie tublidele treeneritele, kes sellele aktiivsele tempole vastu peavad ning neid võistluskogemusi meie noortele võimaldavad.