Korvpallihooaja põnev lõpuvaatus

Rae Spordikooli noorkorvpallurite hooaeg hakkab jõudma otsustavasse etappi, kus ootavad ees heitlused Eesti meistrivõistluste kohamängudel. Pääsu selleks oleme taganud neljas vanuseklassis - Mini, U13, U14 ja U16, kus I divisjoni asetus on playoff mängudele juba tee sillutanud. Loodame, et kõik kossusõbrad, kes on hooaja jooksul Rae Kossu I ja II liiga võistkondadele hoogsalt kaasa elanud, leiavad tee saali ka meie noortele hoogu andma. Püüame hoida kõiki kursis meie sotsiaalmeedia kanalite kaudu ja lisainfot saab ka www.basket.ee lehelt.

Lisaks Eestile on meie noored osa võtnud ka rahvusvahelistest turniiridest ja üsna edukalt. BBBL turniiril on finaaletapile ehk 16 parema hulka jõudnud meie U12, U13 ja U14 noored kossumängijad. Nende tegemisi ja tulemusi saab jälgida aadressilt www.bbbl.info. Rahvuvahelisi kogemusi oleme saanud oma noortele pakkuda ka koostöös Tartu Ülikooli Korvpallikooliga ja seda osalemisega EYBL võistlustel. Meil on hea meel, et suudame pakkuda oma noortele mitmekülgset arengut ja kogemusi erinevatel tasanditel. 

Jälgige kindlasti meie tegemisi ja loodame, et tulete kõik saali noorkorpallureid toetama. Hooaja lõpp saab igatahes olema väga põnev.

Foto: BBBL Facebook