Esimene õpetajate võrkpalli jõuluturniir

9. detsembril toimus esmakordselt Rae valla koolide õpetajate võrkpalli jõuluturniir Jüri pallihallis.

Trotsides hetkel levivaid viiruseid, osalesid turniiril pooled Rae valla koolid. Korraldaja Triin Tibari sõnul oli korraks küll hirm, et haigeid on koolides nii palju, et kas ikka võistkonnad kokku tulevad ja turniir toimuda saab. Osalejaid ootasid turniiril vinged auhinnad Spordihooldus OÜ-lt ning loomulikult ka medalid ja karikad.

Rae valla koolide õpetajate esimese võrkpalli jõuluturniiri võitjaks tuli Jüri Gümnaasium, kus mängisid Riivo Rivimets, Maario Lemmik, Igor Šentsukov, Mikk Taniel, Triin Tibar, Laura Sirelpuu, Anneli Seppen ja Serli Purk.

II koha saavutas Kindluse Kool, kus mängisid Reelika Turi, Egle Hollman, Angela Luts, Kaarel Jõeväli, Sander Põlluäär ja Dmitri Reinmets.

III koha medalid said kaela Peetri/Vaida segavõistkonna mängijad Kristo Sepp, Mirell Luik, Külli Orehhova, Krista-Mari Saagpakk, Meelis Stamm ja Rain Peerandi.

Turniiri parimaks meesmängijaks valiti Riivo Rivimets ja parimaks naismängijaks Triin Tibar.

Osalejatele turniir väga meeldis ja loodetakse, et sellest saab iga-aastane traditsioon. Korraldaja sõnul on väga oluline, et õpetajatel oleks vallas võimalikult palju erinevaid sportimisvõimalusi ning vahvaid harrastusturniire, et läbi sportliku tegevuse oma tervist hoida. Jüri Gümnaasium osales ka üle-eestilisel Haridustöötajate võrkpalliturniiril Viljandis.

Aitäh kõigile osavõtjatele, abilistele ning aitäh toetuse eest Rae Vallavalitsusele ja Hansaviimistlusele!

Pildil: Rae valla õpetajad võrkpalli jõuluturniiril