Eesti rannavollehooaeg avati Rae valla mängudel

Rae valla mängude kümnenda ala, segapaaride rannavõrkpalli võitis Dyamo, kellele järgnesid Team Järveküla ja Naksitrallid. Dynamo eest tegid kaasa Triin Tibar, Kadri Kruus-Magomedov, Martin Ant, Marko Sõna ja Marko Välinurm. Mitteametlikel andmetel oli tegemist Eesti selle hooaja esimese rannavõrkpalli võistlusega välitingimustes.

„Võitsime, sest meie tiim oli ühtlaselt stabiilne ja meesmängijad olid väga võimsad.  Oli näha, et nad on talvel sisehallis usinalt trenni teinud,“ tunnustas 1996. aastal rannavolles juunioride Euroopa meistriks kroonitud Kruus-Magomedov tiimikaaslasi. „Esinelikusse jõudnud võistkonnad olid teistest üle. Kõige pingelisem mäng oli veerandfinaal Naksitrallidega, finaalis oli meil rohkem värskust ja suutsime tuulist ilma paremini enda kasuks kasutada.“

Finaalis 0:2 alla jäänud Team Järveküla esindaja Kaarel Kais tunnistas, et teine koht oli nende lagi. „Pool võistkonnast mängis rannavõrkpalli pooleteise aasta pikkuse pausi järel. Kui eelnevatel aastatel olen mai keskpaigaks korralikult harjutada saanud, siis tänavu olin esimest korda liival,“ ütles sportlaskarjääri jooksul kahel korral Euroopa meistrivõistlustel üheksanda koha saavutanud Kais.

Rae valla mängude peakorraldaja Indrek Raig tänas kõiki osalejaid, kes pika võistluspäeva ja jaheda ilma kiuste mängima tulid. „Julgen öelda, et võrkpall on Rae vallas enimharrastatud pallimäng ning lisaks noortetööle on mäng au sees ka ettevõtetes ja sõpruskondades. Soojemate ilmade tulekuga täituvad väljakud kindlasti harrastajatega,“ rääkis Raig.

Rae valla mängude üldliidrina jätkab Lagedi SporT, järgnevad Karla küla ja Team Järveküla & sõbrad. Rae valla mängude viimane ala, rannatennis toimub 19. juunil samuti Peetri Keegli väljakutel. Väljakul on korraga üks mees ja üks naine, kokku on lubatud kuni neljaliikmelised võistkonnad.

TULEMUSED

Tanker rannavõrkpall: 1. Dynamo, 2. Team Järveküla & sõbrad, 3. Naksitrallid.

Üldarvestus: 1. Lagedi SporT 424,9, 2. Karla küla 417,1, 3. Team Järveküla & sõbrad 412,8, 4. Willenbrock Baltic 395,5, 5. Dynamo 387,8, 6. 4Fun 385,5.

Külade arvestus: 1. Karla küla 417,1, 2. Patika 336,7, 3. Vana-Järveküla 269,1

Ettevõtete arvestus: 1. Willenbrock Baltic 395,5, 2. Rehnut 323,1, 3. ABB 322,6.

Foto: Ardo Säks